sedinta foto logodna

De ce ar trebui sa profiti de sedinta foto de logodna?

Cred ca primul lucru pe care ar trebui sa-l iei in calcul este faptul ca nu te poti fi natural cu o persoana necunoscuta, sedinta foto de logodna va ajuta sa cunoasteti omul din spatele aparatului si ii oferiti si lui oportunitatea de a intelege ce vreti sa primiti. Al doilea aspect este la fel de important zic eu, marea majoritate a fotografilor, inclusiv eu, ofera aceasta sedinta foto gratuit, deci de ce sa nu profiti de ea.

Suntem diferiti si avem asteptari diferite, mai ales cand vine vorba despre ziua nuntii noastre, vrei mai multe fotografii cu invitatii? vrei sa-l vezi si pe varul tau in poze? ai unele superstitii de care vrei sa tii cont? iti doresti o sedinta foto mai non conformista sau clasica? Sunt intrebari la care, ca fotograf de nunta vreau sa stiu raspunsul pentru a putea tine cont de ele.

O sedinta foto de logodna poate tine intre 1-3 ore, ne vedem la o cafea, vorbim, ne cunoastem mai bine si ne apucam de treaba, avem cateva ore bune pentru a ne distra, cu cat va veti simti mai bine cu atat rezultatul final va fi mai bun, o sa-i spun avantajul numarul trei.

In concluzie va recomand sa profitati de aceasta sedinta foto pentru a avea fotografiile pe care vi le doriti.

George Ionita
Sedinta foto de logodna
5

You may also like

5 comments

Leave a comment