sedinta foto cum sa te imbraci

Cum te imbraci la sedinta foto de logodna?

Pentru ca primesc destul de des aceasta intrebare, m-am gandit sa va ofer cateva sugestii aici. Cel mai important sfat pe care il pot da este sa va distrati la sedinta foto, sa va simtiti bine si sa va iubiti ca in orice alta zi.

In al doilea rand nu ramane setata pe o pereche de blugi si un top! Alege cateva tinute care iti plac si ia-le cu tine, in timpul pe care il avem la dispozitie nu vom putea face fotografii cu mai mult de doua dintre ele, dar este mai bine sa ai de unde alege. Machiaza-te dragut si fa-ti parul asa cum iti place, daca vrei ceva mai special mergi la coafor. Accesoriile pot face diferenta, poti sa iti iei bijuterii, pantofi diferiti, esarfe sau flori in par.

Pentru a te inspira poti vedea sedinte de logodna pe care le-am realizat in trecut, cauta lucrurile care iti plac si pe cele care nu-ti plac pentru a realiza ce iti doresti.

De asemenea puteti aduce obiecte care va aduc aminte de ceva, de exemplu daca ii canti serenade partenerei tale in fiecare seara, poti aduce chitara si vom face cateva cadre cu ea, este minunat sa surprinzi personalitatea unui cuplu in fotografii.

You may also like

Leave a comment