Cum sa pozezi la o sedinta foto – mic ghid pentru femei

    In ultima perioada am avut cateva sedinte foto, majoritatea lor fiind pentru doamne si domnisoare care si-au dorit sa aiba cateva amintiri frumoase, acest articol este adresat in principal femeilor care isi doresc sa isi scoata in evidenta feminitatea in fotografii, sunt cateva pozitii de baza care sper ca te vor ajuta.

#1. Uita-te peste umar catre fotograf, zambeste atat cat te simti confortabil, el va face restul.

 cum pozezi la o sedinta foto

#2. Distreaza-te! Fotografiile vor iesi intotdeauna mai frumoase daca esti relaxata, incearca sa te joci cu mainile, fii copilaroasa, misterioasa, incearca sa transmiti starea aparatului de fotografiat.

 model care pozeaza

#3. Aseaza mainile relaxate pe o suprafata, aici depinde foarte mult si de spatiul unde se desfasoara sedinta foto. PS: nu lasa mainile prea moi, incearca sa te porti natural, dupa cateva cadre te vei simti mai sigura pe tine.

pozeaza ca un model

 #4. Imi place foarte mult aceast mod de a poza, este o pozitie simpla, dar care ajuta fotograful sa-si dea seama de latura ta buna, de aceea este si foarte folosita la inceputul sedintei foto.

pozeaza ca un manechin

#5. Eu ii mai spun si “poza pentru CV”. De retinut totusi pozitia corpului.

cum iesi bine in poze

#7. Daca vrei sa faci poze in costum de baie trebuie sa tii cont de aceasta pozitie si intotdeauna ai grija la modul in care tii picioarele.

 cum pozezi in costum de baie

Acestea sunt cateva dintre pozitiile de baza pe care le poti folosi pentru a iesi mai bine in fotografii, le poti combina cum vrei, dar pentru mine conteaza mai mult sa fii naturala, sa zambesti, sa te joci, doar asa pot iesi o serie de fotografii frumoase.

Poti vedea cateva sedinte foto aici.

You may also like

3 comments

Leave a comment