8 lucruri pe care orice mire trebuie sa le stie

Daca in sfarsit ti-ai luat inima in dinti si ai intrebat-o daca vrea sa fie sotia ta, trebuie sa te pregatesti pentru ce urmeaza. Vorbim in continuare de cateva reguli pe care mirele trebuie sa le stie, s-a dus timpul cand eram invitati la nunta si atat 🙂

  1. Alege cavalerul de onoare. Alege o persoana la care tii sau cu care te intelegi foarte bine, poate fi un prieten, unul dintre frati sau un coleg de munca, daca viitoarea ta sotie are mai multe domnisoare de onoare atunci ar fi de preferat sa ai tot atatia cavaleri, pentru a avea fotografii de nunta frumoase.
  2. Implica-te. Dupa cum spuneam au trecut vremurile in care erai unul dintre invitati, nu uita ca organizarea unei nunti este solicitanta si trebuie sa fii alaturi de logodnica ta. Alege impreuna cu ea lucrurile care iti plac si de care ai vrea sa fii responsabil.
  3. Alege costumul. Nu uita ca trebuie sa arati impecabil de aceea ar fi ideal sa-ti rezervi cateva luni pentru alegerea costumului. Daca ai fluctuatii de greutate atunci nu te grabi prea mult si cauta un croitor bun care sa te ajute in caz de nevoie.
  4. Cea mai tare masina. Tocmai ti-am gasit o responsabilitate care iti va face cu siguranta placere, cauta masina perfecta. Tine cont si de dorintele logodnicei tale, este important sa-i placa, la urma urmei o folositi impreuna.
  5. Ai grija de ea. Este o perioada destul de aglomerata si nu vrei ca lucrurile sa scape de sub control, fa-ti un obiectiv din a o face fericita. Daca este prea stresata scoate-o la o plimbare, aseaza-te langa ea si ajut-o sa se decida.
  6. Planifica luna de miere. Ar fi frumos sa o surprinzi, dar fii sigur ca asta isi doreste, nu vrei sa fie dezamagita dupa, intreaba-i prietenele sau pe ea ce si-ar dori sa faceti, nu vrei o duci intr-o luna de miere plina de aventura daca ea vrea sa se relaxeze.
  7. Nu uita nimic acasa. Fa-ti o lista cu tot ce trebuie sa ai la tine.
  8. Batista. A fost o nunta frumoasa si mireasa ta a devenit un pic emotionala, avand in vedere ca rochiile de mireasa nu au in general buzunare, pastreaza tu o batista in timpul ceremoniei pentru orice eventualitate.

You may also like

Leave a comment